Om JD Byg Entreprise

​Historie

JD Byg har eksisteret siden 1996, hvor Henrik Daugaard etablerede virksomheden. Oprindeligt som en traditionel tømrervirksomhed, som dog efterhånden udviklede sig til primært at opføre hele byggesager indenfor hal- og staldbyggeri.

I 2013 indtrådte Rasmus K. Hansen som partner i selskabet, hvorefter Henrik og Rasmus i fællesskab drev firmaet videre. Efterhånden kom byggeopgaverne i stigende grad til at omfatte hoved- og totalentrepriser, og der blev etableret en projekteringsafdeling.

Gennem de seneste 5-6 år har selskabet haft stor fokus på erhvervsbyggeri i bred forstand, hvor byggeopgaverne er spredt ud over hele landet.
Selskabet har fortsat en større tømrerafdeling, som dog primært udfører byggeopgaver på egne projekter.

I 2022 solgte Henrik hovedparten af sin ejerandel til Rasmus, og udtrådte af direktionen.

I januar 2023 udnævntes udviklingschef Torben Molme til direktør i selskabet efter næsten 3 års ansættelse.
Direktionen udgør herefter Rasmus K. Hansen og Torben Molme i fællesskab.

Individuelt Erhvervsbyggeri

JD Byg Entreprise beskæftiger sig med totalentrepriser af domiciler, industribygninger og haller. Vi er med hele vejen fra idéfasen til færdigt projekt og alle projekter udføres ud fra individuelt behov.

JD Byg Entreprise er din professionelle rådgiver og sparringspartner, med mange års erfaring indenfor byggeri. Vi følger med udviklingen og har senest udvidet vores kompetencer med brandteknisk rådgivning.

JD BYG ENTREPRISE PROJEKTERING

JD Byg Entreprise har en bred vifte af kompetencer indenfor erhvervsbyggeri. Vi bygger i både totalentreprise og hovedentrepriser.

Med egen projekteringsafdeling, har vi mulighed for at hjælpe kunder lige fra skitseprojekt og visualisering af tanker og drømme, til myndigheds- og udførelsesprojektering.​

Vores projekteringsafdeling udfører således tegneopgaver og brandstrategi-delen af et projekt. Ingeniørydelser købes blandt samarbejdspartnere, som vi har et indgående kendskab til.

Vi har egen tegnestue, BK2 brandrådgiver og myndighedsbehandler, hvilket er en stor fordel både økonomisk og arbejdsmæssigt for både bygherre og os som entreprenør, da der er kort og forholdsvis billig vej fra ide til handling eller rådgivning.

Byggeri med bæredygtighed i fokus

Udover brandteknisk rådgivning, kan vi rådgive om bæredygtighed. JD Byg Entreprise har blandt andet udført Genbrugspladsen i Brædstrup i bæredygtige materialer.

Genbrugspladsen omfatter fire bygninger med fire forskellige materialer, heraf:

  • Genbrugsmursten
  • Brændt træ
  • Genbrugstræ
  • Plastik fra skraldespande er brugt som beklædning

​Kontakt

JD Byg Entreprise A/S

Vestervangen 5 B
​8740 Brædstrup

CVR: 35226958

Telefon: ​​75 75 22 47​​

E-mail: jdb​yg@j​dbyg.dk 

Salgs- og leveringsbetingelser

Sociale medier​

facebook​   linkedin

Vurderet 4.8 / 5 stjerner på baggrund af 4 anmeldelser på Facebook