Om JD Byg

​Historie

JD BYG har eksisteret siden 1996, de første mange år som traditionel tømrervirksomhed - senere udvidet til også at opføre hal- og staldbyggeri.

Henrik Daugaard har været med til at grundlægge firmaet og har beskæftiget sig med halbyggeri siden 1979.

I april 2013 indgik Rasmus Hansen som partner i JD BYG Entreprise, efter at have været ansat i firmaet gennem nogle år. Firmaet består i dag både af tømrere og bygningskonstruktører.​​

Norge - et stort marked

JD BYG er i de senere år ekspanderet mærkbart - og efter mange år på det danske marked, har vi forøget vores kundegrundlag, så vi nu også har et stort marked i Norge.
I 2013 oprettede vi derfor datterselskabet JD BYGG Norge, som i tæt samarbejde med JD BYG Danmark tager sig af de opgaver, vi udfører i Norge.

JD BYG tilbyder:

  • Haller og stalde til landbruget - fra maskinhaller til staldbygninger til f.eks. køer, svin, heste og minke
  • Garager og lagerhaller til erhvervs- og industrivirksomheder
  • Ride- og sportshaller
  • Almindeligt tømrerarbejde - f.eks. spjældarbejde

Vi opfører både isolerede og uisolerede haller og stalde.

JD BYG er i alle projekter behjælpelige under hele processen - fra du som bygherre får den første idé, til byggeriet er klart til at tage i brug. Kort sagt kan vi være som den professionelle rådgiver og sparringspartner.

Individuelt halbyggeri

JD BYG beskæftiger sig primært med at tegne, beregne og rådgive før og under processen med at opføre haller og stalde i hele landet. Altid i tæt samarbejde med de montører, der tager sig af selve opførelsen ud fra vores detaljerede montagevejledninger.

Alle projekter, store som små, tilpasses individuelle behov - og vi hjælper gerne med at finde frem til, hvad det er, du nøjagtig har brug for - ligesom vi tager os af alle byggetilladelser og godkendelser hos myndigheder.

Medlem af

Facebook

Vurderet 4.8 / 5 stjerner på baggrund af 4 anmeldelser på Facebook

​Firmainfo

JD Byg Entreprise ApS

Vestervangen 5
​8740 Brædstrup
p

CVR: 35226958

Telefon: 75 75 22 47

E-mail: jdbyg@jdbyg.dk

Forudsætning og forbehold for tilbudsgivning